Concursul de viticultura de la Pietroasa - editia a 2-a

  • Posted on: 6 March 2024
  • Autor: onvpv

Viticultura românească a avut de câștigat sâmbătă trecută, prin parteneriatul Oficiului Național al Viei și Produselor Vitivinicole - ONVPV și Concursul de Viticultură organizat de Wines of Romania la Pietroasa.

Evenimentul, ajuns la cea de a II-a lui editie, a fost unul de excepție, reprezentând o platform esențială pentru promovarea și recunoașterea excelenței în domeniul vitivinicol.

Parteneriatul dintre ONVPV și Concursul de Viticultură evidențiază angajamentul ambelor entități în sprijinirea industriei viticole din țară și promovarea celor care contribuie la obținerea unei materii prime de cea mai bună calitate pentru vinurile românești.

Concursul de Viticultură organizat de Wines of Romania la Pietroasa a fost un eveniment deosebit de important pentru viticultorii locali, oferindu-le oportunitatea de a-și demonstra măiestria și de a concura pentru premii consistente.

Evenimentul de la Pietroasa a oferit, de asemenea, o platforma propice pentru schimbul de idei și experiențe între profesioniștii din industrie. Producătorii, oenologii și experții în viticultură au avut ocazia să împărtășească cunoștințe și să stabilească conexiuni valoroase.

În final, parteneriatul dintre ONVPV și Concursul de Viticultură organizat de Wines of Romania la Pietroasa a demonstrat că unitatea și colaborarea sunt cheia promovării unei industrii viticole prospere în țara noastră. ONVPV reafirmă angajamentul pentru susținerea producătorilor locali și promovarea tradițiilor viticole românești, contribuind la perpetuarea unei moșteniri bogate și la  afirmarea vinurilor noastre pe plan internațional.

Vom continua să celebrăm excelența viticolă românească și să susținem cu mândrie industria noastră vitivinicolă!